Montana

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Montana

Nemovitost k prodeji v Montaně

 Montana, stát se dvěma neoficiálními přezdívkami, Big Sky Country a The Treasure State, je jedním z nejsevernějších států ve Spojených státech. To také sdílí jeho severní hranici s jižními hranicemi Britské Kolumbie, Alberta a Saskatchewan.

Toto období není nejlepší investovat peníze do nemovitostí k prodeji v Montaně a země není nejlepší místo v USA hledat dobrou investici.

Stát je poměrně velký, ale řídce osídlený, přičemž pouze 1042 520 obyvatel je klasifikováno jako osmý nejméně rozvinutý stát a třetí nejméně řídce obydlený stát v národě.

Montana je z velké části charakterizována horskými pásmy.

Montana ekonomika se skládá hlavně ze zemědělství. Hlavně farmy a chov obilovin.

Stát má také rychle rostoucí sektor cestovního ruchu. Tam je více než deset milionů návštěvníků ročně v národním parku Glacier a Lake Flathead. Také ve zdrojích řeky Missouri, na místě bitvy o Little Bighorn a na třech z pěti vchodů do Yellowstonského národního parku.

Zdravá a rozmanitá ekonomika Montany přispívá ke zdravému a rozmanitému trhu s nemovitostmi v Montaně. Stát má také pět statistických metropolitních oblastí, které se nacházejí ve městech Bozeman, Butte, Helena, hlavním městě Kalispell a Havre, což je snad nejlepší místo, kde se hledá nemovitost k prodeji v Montaně.

V Montaně rostou domácí hodnoty, které byly již několik let. Tato tendence pravděpodobně bude pokračovat.

Průměrná hodnota nemovitosti k prodeji v Montaně se za poslední rok zvýšila o 7,0% av příštím roce se zvýší o 3,8%.

 Průměrná hodnota nemovitosti k prodeji v Montaně je vyšší než celostátní průměr.

NAR zaznamenala ve třetím čtvrtletí roku 2017 nárůst o více než 5% domácích prodejů, přestože trh s nemovitostmi v Montaně zažívá nedostatek dostupných domů. To se děje v některých oblastech státu. Tento nedostatek je způsoben stálým růstem růstu zaměstnanosti a omezenou schopností stavebních firem udržet si nabídku.

 Montana trh s nemovitostmi má co nabídnout v celém státě, ale některé oblasti vyniknout.

To je případ Bozemanu v Montaně. Bozeman byl zařazen jako nejlepší místo pro bydlení ve státě Montana a ideálním místem, kde lov na nemovitosti k prodeji v Montaně.

Domy v oblasti mohou být obtížné najít. Méně než polovina obyvatel města má svůj vlastní dům.

Průměrná hodnota domu v Bozemanu je o 100 000 dolarů vyšší než je celostátní průměr. Průměrné měsíční náklady na pronájem ve městě jsou nižší než celostátní průměr.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 7359

Prodat Zemědělská půda, Montana, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

6,940,874.04CZK
Prodat
Zemědělská půda

11 m²
11 akrů půdy s obývacím kabinou Wilderness a pouhých 20 minut do města.
UNAVAILABLE
Cod. 4127

Prodat Domek, Montana, Billings, Billings, Billings

49,742,930.59CZK
Prodat
Domek

280 m²
BEAUTIFUL INTERCOASTAL DŮM V BODU LOT NAD 1000 m
UNAVAILABLE
Cod. 3733

Prodat Jednopokojový, Montana, Helena, Helena, Helena

1,897,172.24CZK
Prodat
Jednopokojový

65 m²
Residence s jezerem, zahrada a 3 bazény. Nachází se v Tampa Dale Mabry na hlavní silnici, v blízkosti University ", letiště, stadion a nákupní centra...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB